Vinterbild

Jag hoppas verkligen att vintern håller i sig! Det här är verkligen den bästa tiden på året...


(Bild tagen från min altan)


Träningsläger

Jag sa ju att det skulle vara ett träningsläger för Jägermeister i fredags och vilket träningsläger det blev! Jag fick i mig en hel veckas förbrukning på bara en kväll och karatefyllan var ett faktum.

Jag upptäckte även att en av tjejerna som var med i fredags (och dessutom ska med till fjällen) skulle kunna funka. Och med funka, så menar jag den här gången lite djuriskt sex på fyllan, det skulle nog inte vara något vidare att bygga något seriöst där. Hon har dels varit kär i en väldigt bra kompis till mig och är för tillfället i ett ganska stormigt förhållande. Men det är alltid bra att veta att det finns alternativ...

Trots monsterfyllan i fredags, så har det ändå inte blivit nån action den här helgen. Det fanns ju några öppna mål på stället vi var på, men inget som var tillräckligt intressant att jobba på. Nånstans måste man fan dra gränsen...

Grannstadstjejen - Återkomsten

"men herregud förlåt! Har haft en riktigt tuff vecka, har totalt gått in i väggen typ :P så jag har inte haft mobilen nåt på mig, skitit i allt så förlåt att jag inte svarade eller har hört av mig :("

Måste väl ändå va ett gott tecken...?

Crazy weekend!

I och med att vi kör galna veckan den här veckan, så måste jag ju se till att helgen blir något alldeles speciellt också.

På lördag har jag ställt in mitt lilla evenemang där grannstadstjejen fortfarande stod som "attending". Detta lämnar ju en lucka som man kan fylla med precis vad som helst!

Redan ikväll så blir det träningsläger inför suparveckan i fjällen, så jägern är inköpt och står på kylning.

Det känns som att den här helgen, så kan vad som helst hända!

Ojojoj!

Jag slängde ju iväg en jobbansökan tidigare i veckan och alldeles nyss ringde telefonen. Reflekterade precis över att telefonen ringer en hel del den här veckan. De ville träffa mig på en intervju på arbetstid i nästa vecka, så nu måste jag komma på något bra att säga till jobbet så att jag kan smita iväg...

Några förslag?

Nu är det bokat!

Vecka 16 så tar jag mitt pick och pack och drar iväg. Det blir ingen långkörare, utan bara några dagar i Åre. Men det räcker ju gott och väl, när det är mitt i jaktsäsongen.

Så om du är en söt tjej som åker snowboard, så syns vi i backen! Jag är killen med rosa mössa...

Kära besökare...

Nu känns det faktiskt som att man kan säga så, när det flera dagar i rad har kommit in tvåsiffrigt antal besökare hit. Kul att det blir lite action liksom...

Däremot så har jag funderat på en sak. Det kanske är så att jag ska räkna bort två besök varje dag i och med att jag går in minst en gång hemifrån och en från jobbet varje dag. Eller det kanske inte räknas?

Nån som vet?

Galna veckan

För er som inte redan har märkt det, så är den här veckan en lite wild and crazy vecka för mig. Ja, mer wild and crazy än vanligt då alltså.

Ni har säkert sett reklamen som går på femman om ett nytt dejtingprogram. För några dagar sen så var jag jäkligt rastlös och tyckte att det vore en kul grej att skicka in en ansökan. Idag kom samtalet.

De frågade om jag kunde ta ledigt nu på fredag och måndag nästa vecka och ville träffa mig på en blixtintervju redan idag. Spontant så kände jag att det vore ett fett kul grej, men än en gång sa moralen ifrån. Jag sa nej...

Även om jag skulle kunnat köra lite fulingar på jobbet och säkert fixa ihop det, så är risken ändå för stor att chefen skulle märka det och tycka att det var olämpligt. Sen så frågade jag även en kollega vad hon tyckte och hon kände väl också att det kanske inte vore helt lämpligt.

Gjorde jag rätt nu, eller är jag bara en fegis?


Senaste nytt

I helgen ska jag ha en tillställning här hemma som jag har bjudit in grannstadstjejen till. Vi snackade om det här för ganska länge sen och då sa hon helt utan tvekan att hon skulle komma.

Det här blir hennes sista chans, så om det inte händer något den här gången så lägger jag ner.

Idag har jag gjort något galet!

Jag fick helt plötsligt ett infall att jag skulle söka ett nytt jobb... och så gjorde jag det. Det är inte så att jag inte trivs på jobbet, utan snarare tvärt om. Jag antar att jag kände att man kanske ska sluta när man är på topp.

Sen så är det ju hundra gånger skönare att söka ett jobb, när man redan har något som man trivs med. Då kan man gå på en intervju helt utan någon stress eller press.

Den viktigaste anledningen till att jag ens sökte är självklart pengar... för även om jag trivs som fisken i vattnet, så kommer jag inte att bli speciellt tät där jag jobbar nu.

Och som alla vet, så innebär mer pengar också mer möjligheter...

Det onda

Idag hände något som aldrig har hänt hänt förut. Någon kallade mig för tråkig! Och det var inte vem som helst heller ska ni veta, utan snöprinsessan från fjällen. Ibland så kan man ju kalla någon för tråkig, på ett sånt där skämtsamt sätt, men det verkade som att hon faktiskt tyckte det.

Hade det inte varit så att hon bor där hon bor, så hade jag fan bett henne att gå och sätta sig på nånting hårt...

Ta det onda med det goda

Okej, idag så har det hänt två saker. En bra sak och en dålig sak. Vi börjar med den roliga...

Jag har idag snackat med en säljare på Tre och beställt en Iphone, som levereras inom 2-3 arbetsdagar. Jag vet att var och varannan människa redan har en Iphone idag, men för mig känns det lite extra speciellt.

Företaget jag jobbar på, håller nämligen på att ta fram en app, som jag definitivt kan hitta användningsområden för när det gäller jakten på lycka, en tjej med andra ord.

Så oavsett vad för skit som än händer den här veckan, så har jag ändå en hel del poäng på pluskontot.

2010 var året jag...

Om man föreställer sig att jag sitter om en massa år och berättar för mina barn om hur det var när jag var yngre, så skulle jag gärna vilja kunna säga något häftigt om det här året.

Jag har tre förslag på vad som skulle kunna hända året.

2010 var året jag...
1. Tjänade min första miljon.
2. Släppte mitt första album som musikproducent.
3. Träffade er mamma.

Vilken slår högst?

En egen låt

Jag fick tidigare idag en kommentar, som sa att en man skrämmer bort vilken tjej som helst, genom att framföra en låt som är dedikerad till henne.

Så kan det väl ändå inte vara?

Avsluta meningen

Jag har insett att min senaste kyss: gjorde så att jag inte fick ligga
Jag lyssnar på: mina nojiga tankar
Jag pratar: alldeles för mycket
Jag tycker om: snowboardtjejer
Min närmste vän är: hade jag behövt i fjällen
Jag avskyr när folk: spelar spel (med egna, påhittade regler)
Min senaste flickvän hette: slynan, efter att ha blivit omdöpt
När jag borstar tänderna: så tar jag en snus efteråt
När jag lagar mat: hoppas jag att det finns nån som vill käka den
Jag tänder på: snowboardtjejer
Det sexigaste yrket är: modell
Jag är rädd för: ensamhet
Den värsta känslan är: misslyckande
Den bästa känslan är: att vakna upp bredvid någon och inte vilja tugga av sig armen
Jag är bäst på: att vara spontan
Jag är sämst på: att låta bli att överanalysera
Jag kommer alltid att vara: missnöjd med något
I sommar: ska jag ragga på stranden
Sist jag grät var: när jag fick veta att min flickvän varit otrogen
Jag kan inte: hitta den rätta


Sexting

Sexting (a portmanteau of sex and texting) is the act of sending sexually explicit messages or photos electronically, primarily between mobile phones.

Det finns en tjej som jag brukar messa med ibland, under sena kvällar, när tristessen blir allt för stor. Just vid dessa tillfällen känns det hur naturligt som helst, men så fort man är klar, så känns det nästan lite äckligt. Kanske beror på att jag inte har några som helst känslor för den här tjejen, utan bara hör av mig till henne i ett enda syfte. Det är fan lite kul, hur djurisk man kan va ibland...  

Det som känns lite skumt, är att det är så stor skillnad på det här och att bara söka upp nånting på datorn. Borde inte va nån större skillnad tycker man...?

Personlig blogg

Nu när det börjar ta fart, så kände jag att det var dags att göra bloggen lite personlig, så jag har fixat till en header. Jag erkänner att jag inte är världens största designikon, men jag är nöjd i alla fall.

No danger on the roof

Jag bjuder Delux på en till direktöversättning, eftersom att den förra var så uppskattad. =)

Jag har funderat lite på vad jag ska säga till grannstadstjejen om jag väl får tag på henne senare idag. Kommer nog hinna fundera på det ett tag den här morgonen, eftersom jag av någon sjuk anledning vaknade fem i sex i morse...

Som jag ser det, så finns det två alternativ. Antingen så kör jag den hårda varianten, att det är dålig stil att hon inte har hört av sig och att jag inte pallar mer. Eller så låtsas jag om som ingenting, kör mitt skitsnack precis som vanligt och styr upp något tills nästa helg.

Oavsett hur det blir, så är det ju ingen fara på taket... eller ja, no danger on the roof. Jag överlever alltid.


Hur ser den sötaste tjejen ut?

Glöm allt med katolska flickuniformer, sekreterare, sjuksköterskor och allt vad det kan heta. Det som tänder mig mest av allt är en riktigt söt tjej i snowboardkläder.

Men man kan verkligen inte ta vilken tjej som helst och slänga på henne lite snowboardgrejer, utan allt måste vara ordentligt matchat för att det ska funka.

Till att börja med ska hon vara brunett. För som alla vet, så är blondiner generellt snyggare än vad brunetter är, men en riktigt söt brunett, slår alla blondiner med hästlängder. Håret ska dessutom vara uppsatt i två flätor.

Jackan och byxorna får inte vara allt för stora och pösiga, för då blir det för mycket hiphop över det hela, utan ska sitta ganska tajt. Sen så ska de gärna vara i nån tjejig färg också, typ rosa.

Lagret under är det som verkligen får igång mig. Säga vad man vill om bikiniklädda brudar på en strand, men något som verkligen är avslöjande, men ändå får igång fantasin är ett underställ. Det avslöjar varenda kontur på hela kroppen, men eftersom det är heltäckande, så blir det en riktig utmaning för hjärnan.

En dag då allting fungerar, så kommer man ju vidare till nästa lager och även här utmanar jag normen. Jag kan fatta att tonårstjejer som gillar tajta byxor, tror att alla killar föredrar stringtrosor, men så är inte fallet. Det är lite samma problematik som när det gäller bikini vs. underställ, det lämnar inte speciellt mycket åt fantasin. Nää, för att det ska kännas som att man har vunnit högsta vinsten när man har kommit så långt, så ska hon ha ett par åtsittande hipsters.

Jag försökte googla fram en bild på denna drömtjej, dock utan resultat. Om nån skulle lyckas med den bedriften, så utlovar jag en fin belöning.


Mission accomplished... not

Ja, så vad hände med grannstadstjejen? Helgen närmade sig med stormsteg och helt plötsligt var den här. Hörde av mig till henne och fick inte ens ett minsta pip tillbaks. Det värsta är att jag vet att jag skulle kunna få henne att falla pladask om hon bara gav mig chansen. Kanske är därför hon tvekar?

Frågan jag börjar ställa mig nu, är hur pass mycket energi man ska lägga på det här? Nån gång måste jag ju inse att enough is enough... Jag slår nog henne en pling idag, för att reda ut en gång för alla, om det ens är nån idé.

Det var en jäkla tur att jag lyckades ta mig ut i skidbacken igår och köra några timmar snowboard, annars så hade den här helgen varit helt förgäves. Med det sagt, så kommer vi osökt in på nästa inlägg... bilden av min drömtjej.

Tuttar tuttar...

Jag kan inte förstå att det tog så här lång tid, innan jag tog alla killars favoritämne... tuttar.

Redan här har jag lite åsikter och anser att ordet tuttar syftar på bröst av modell för stor, vilket verkligen inte är något som faller mig i smaken. För om en tjej är proportioneligt byggt och har jättestora tuttar, så måste hon ju vara ganska kraftig i övrigt? Kraftiga tjejer är inte min kopp av te... Dessutom så är framtiden mindre ljus med ett par för stora bröst, eftersom att tyngdlagen börjar göra sig påmind, så fort tjejen har lämnat tonåren.

Självklart så finns det ju även pinnsmala tjejer som har uppgraderat utrustningen, men hur snyggt är egentligen det på en skala? Jag ska inte sitta här och hyckla, utan kan erkänna att jag, precis som många andra, blir fascinerad av att se en sån tjej, eller snarare ett par såna bröst, men den fascinationen är ganska snabbt övergående.

Nää, då föredrar jag hellre en smalare tjej, med en liten tajt rumpa, mindre och fastare bröst.


Halshuggningen avslutad

Nu har jag 1,5 timme kvar innan jag kan komma hem och plåstra ihop halsen.

Detta var det sista jobbsnacket från mig, nu går vi tillbaks till det intressanta igen.

Fel fokus?

Snart ska jag gå in på mötet där mitt öde ska avgöras. Känns ju lite pirrigt i magen...

Fast  det känns nästan som att det har blivit fel fokus här med en massa snack om jobb. Men å andra sidan så kan man ju inte ragga några brudar utan pengar?

Nä, jag ska skärpa till mig. Får kanske gå hem och kolla lite porr sen, så att fokuset hamnar rätt igen.


Torsdag = häxdag

Fortfarande inte hört nånting från grannstadstjejen angående helgen, hoppas att det är sjukdomen som spökar och gör att hon inte har bestämt sig än.

Dessutom har jag ett häxjaktsmöte på jobbet idag, hoppas bara att det inte är mitt huvud som kommer att rulla...

Men vad är det man säger... efter regn kommer solsken?

Igår var det...

...en dag bestående av fullkomlig panikångest.

Ett väldigt stort projekt på jobbet, som jag var huvudansvarig för, sket sig totalt. Även om jag innerst inne kan ha en känsla av att jag har ryggen fri, så var det ändå mig som det slog tillbaks på. Häxjakten pågår nu för fullt...

Vid ett sånt tillfälle, hade man verkligen behövt någon där hemma, som kunde pyssla om mig och klappa mig lite på huvudet.

Eller kanske ännu hellre, en jävla massa tequila och sen vakna upp bredvid en total främling.

Vad är egentligen det bästa sättet att komma över ångest?

Ett tack till Delux

Det är skönt att få lite återkoppling på mina tankar och funderingar.

Så ett stort tack till Delux, http://sthlmdelux.blogg.se/.


Att bara sitta och vänta...

...är inte riktigt min grej. När man har varit sjuk ett tag, så slutar man ju att smitta ändå(eller)?

Så jag körde på såklart, nu får vi se om det bara var ett svepskäl, eller om hon faktiskt vill komma över.

Om vi får grönt ljus, så kommer uppdateringen efteråt definitivt bli något intressant att läsa...

Svaret har kommit

Grannstadstjejen sa att hon jättegärna ville komma hit, men att det kan bli svårt, då hon fortfarande är sjuk.

Vad gör man... släpper det eller övertalar?

Har precis slängt iväg ett mess...

...till grannstadstjejen. Måste ju få det bekräftat att vi kör i helgen.

Inget svar än.


Ett säkert kort?

Om det nu blir så att tjejen från grannstaden kommer över nästa helg, så har jag redan förberett min gameplan. Haha, jag känner mig nästan som en sån här mesig tv-kock som ska laga en trerätters-middag på bara fem minuter. "och det har jag redan förberett..."

Här har vi i alla fall de olika viktiga momenten i planen:
- utflykt till en av Stockholms vackraste platser, där man på kvällstid, ser hela Slussen upplyst reflekteras mot vattnet.
- Alkohol i alla dess former. Cider, öl, vin och kanske t.o.m. en skvätt starksprit.
- Framföra en egenskriven låt dedikerad till henne, med massor av interna textrader. (om inte annat så behövs ju alkoholen för att klara av detta)
- Hålla igång aktiviteterna så pass länge, så att det enda alternativet blir att sova över.

Med en sån plan, borde man inte kunna misslyckas?! 

Blondinen i fjällen

Ja, där har det också hänt lite saker. Sen jag kom hem, så har vi snackat lite på msn och facebook och så. Då visade det sig efter ett tag att hon fyller år i slutet av januari och beräknande som är jag, så försökte jag styra det mot ett spontanbesök.

Så här har utvecklingen sett ut:
- Löst snack om allt och ingenting (typ familj, intressen och sånt tjafs)
- Hon kallar mig vid ett tillfälle för tråkig. Jag försöker få henne att erbjuda nån slags belöning om jag lyckas få henne att skratta. (Det gick åt skogen, verkar inte som att hon har nån humor?)
- Jag skickar över en dikt/sångtext som jag skrev efter den kvällen vi träffades. (Tänker att det måste ju uppfattas som jättegulligt? Men ingen jackpot där heller.)

Slutsatsen är att hon helt enkelt inte verkar va på hugget. Däremot så kan jag inte droppa henne helt och hållet, för hon bor nämligen på en plats där jag kan komma att behöva sova senare i år... så jag lägger vår snöprinsessa på is.

Ett steg framåt...

...och två steg bakåt?

Igår kväll så hade jag lite sms-konsversation med grannstadstjejen. Det handlade mest om att bestämma om jag skulle åka över dit, eller om hon skulle komma hit. Personligen så föredrar jag ju självklart hemmaplan, för då är det ju jag som bestämmer förutsättningarna. Jag tror även att det var det vi bestämde till slut, att hon skulle komma hit.

I och med att det även var lite alkohol inblandat när smsen började, så försökte jag även styra snacket mot mindre kompisrelaterade samtalsämnen. Här är ett utdrag ur konversationen:

Hon: Haha har druckit lite...
Jag: Haha, så det är nu man ska fråga om alla hemlisar alltså?
Hon: Nej nej, inga hemligheter! Haha
Jag: Jaha ja, så du är rädd att försäga dig alltså? Så vad är det för hemlighet som döljer sig under ytan? Kanske kan få ställa en fråga iaf?
Hon: Haha ja du. Klart de finns några hemligheter! Men ställ en fråga du :)
(i brist på fantasi, slänger jag fram årets sämsta fråga)
Jag: Varför är du så söt? Bara för att jäklas eller hur?
Hon: Haha lägg av, de där va ingen rolig fråga. Haha

Sen så dör konversationen...

Tillfredsställelse själv?

Jag har funderat lite på en sak. De allra flesta människor tillfredsställer ju sig själva mer eller mindre, men jag har en kompis till mig som slutade med det av principskäl. Måste nog säga att det var något av det dummaste han har gjort.

Det som jag har funderat på, är vad som är ett rimligt antal gånger per vecka. Jag vet att om man skulle fråga en "expert", så skulle jag helt säkert få svaret att det är väldigt individuellt och bla bla bla... Men vem gillar såna svar egentligen?

Mitt första antagande är att killar gör det betydligt oftare än tjejer i alla fall. Av naturliga skäl så borde ju liksom tjejer ha färre dagar per månad att kunna hålla på?

Mitt andra antagande är att man gör det betydligt oftare om man är singel än i ett förhållande, vilket också känns helt logiskt...

Men frågan är hur många gånger det är rimligt att onanera per vecka?

Sexuella problem

Något som jag har märkt, är att sexuella problem inte försvinner, utan bara byts ut mot andra.

De första gångerna man provade på det här med sex, så var det för mig, precis som jag kan tänka mig att det har varit för andra killar. Man blev så upphetsad av att vara tillsammans med en naken tjej, så att när det halvtaffliga förspelet var över och man väl började ha sex, så gick det på fyra sekunder.

Detta problem finns inte längre, utan nu har det snarare blivit tvärt om. Att behålla fokuseringen och se till att flaggan är i topp hela vägen ut är betydligt svårare. Fantasier om allehanda kändisar har inte varit ovanligt de senaste gångerna...

Det kan i och för sig bero på att kvalitén på mina senaste sexpartners inte direkt är något man skriver hem till mamma om, utan snarare såna man på ett snyggt och smidigt sätt försöker komma undan ifrån, så att man så fort som möjligt kan hoppa in i duschen.

Känns inte som att man borde vara ensam om ett sånt problem?

Blicka framåt

Nu när vi har blickat bakåt lite, så ska vi även fundera över vad framtiden har att erbjuda. I och med att jag är van vid att ha många bollar i luften, så gäller det självklart även tjejer. Med det säger jag inte att jag är en player, snarare tvärt om! Men fram tills något är bestämt, så är det ju fritt fram?

Relationer på jobbet har man ju hört att man borde undvika, så utöver att det har blivit några efterfester med sporadiskt sex när vi har haft företagsfest, så har jag tagit det lugnt där. Däremot så ska man ju aldrig säga aldrig, för vem vet vad som kan dyka upp?

Jag har även hittat en väldigt intressant tjej i grannstaden och den enda nackdelen med henne är att hon har kille. I och med det, så kommer vi in på en helt annan diskussion. Är det fel att ragga på en tjej som är upptagen? Rent tekniskt sett så borde det ju vara lättare, eftersom att singeltjejer i tjugoårsåldern är det antingen något fel på, eller så vill de helt enkelt inte ha kille. Dessutom så behöver man ju bara övertyga en upptagen tjej att man är bättre än hennes kille, till skillnad från med en singeltjej, som man måste övertyga att man är bäst i hela världen.

Delar av mina värderingar säger ändå att man inte borde, men å andra sidan så kan jag ju inte ta hänsyn till att hon råkar vara upptagen, om det skulle vara så att hon faktiskt är rätt för mig?

Däremot så måste man tänka på vad det kan få för konsekvenser att ragga på en upptagen tjej. Om det skulle vara så att hon släpper till direkt, så är hon ju faktiskt inget att ha. För vad skulle då hindra henne från att göra exakt samma sak mot mig sen? Så hittills har det gått VÄLDIGT långsamt, men det finns ändå nån slags kemi där.

Sen så finns det även lite andra projekt vid sidan av, men för närvarande inget tillräckligt intressant för att nämnas.

Uppdateringar följer självklart, så fort något hettar till.

 


Senast jag hade sex...

...var 12 april 2009. Det är inte så att jag har helt besatt och har räknat dagarna sen dess, utan jag var faktiskt tvungen att göra en del efterforskningar för att komma fram till det. Den som jag hade sex med då, är en tjej från jobbet, som tydligen har haft kul med fler från vårt jobb, så någon större bedrift var det ju inte. Speciellt bra var det inte heller (precis som det brukar vara med fyllesex), så jag var tvungen att köra tre gånger för att det skulle räknas som en.

Innan dess så var det en tvåbarnsmorsa från Haninge, som jag träffade på en kryssning. Enligt henne så var hon 38 bast, men enligt de jag åkte med, så var hon minst 42. En sån tjej borde väl vid det här laget ha lärt sig att mycket tänder väldigt sällan uppskattas...

Tjejen innan det var en hockeyback, som snusade mer än jag och jobbade som metallsvarvare... vad mer behöver man säga? Eller jo, kan ju faktiskt säga två saker till. Det första hon kläckte ur sig på morgonen när vi vaknade var: "God morgon gubben, har du sovit gott?" En väldigt fin tanke, men eftersom jag knappt ens visste vad hon hette, kändes det inte helt rätt. När vi sen hade börjat att köra en morgonvända, så säger hon mitt i: "Jag är inte så förtjust i morgonsex, så gör din grej och bli klar." Inte direkt det man vill höra när man är mitt uppe i nånting...

Efter de bravaderna, så har jag försökt att höja standarden lite, så därför var det ett tag sen sist. Men om nöden kallar, gör vad man liksom?

Om vi ska summera vad jag har lyckats med under åren och räkna ut mitt fultal, så kommer vi fram till följande:
Årtalet som den yngsta sexpartnern är född minus årtalet som den äldsta sexpartnern är född multiplicerat med antal sexpartners (1989-1970*15=285) Fultalet ger en indikation på din sexuella aktivitet.

Om vi ska bli lite djupa och räkna hur länge sen det var jag hade sex som faktiskt betydde något, så kommer vi upp i så mycket som fem år. Det vore ju inte helt fel att pröva på igen...

Puss och snusk!

Moralen - hjälper eller stjälper?

För att sätta ribban, så börjar vi något som hände för bara några dagar sen. Jag sitter just för tillfället i en bil på väg mot Stockholm och har spenderat den senaste veckan uppe i fjällen. Veckan i stort bestod av skön åkning med härliga after-skis och en bra partykväll i lillördags. Självklart är det partykvällen vi ska fokusera på.

Då mitt resesällskap inte är av den festliga karaktären, bestämde jag mig för att gå ut ensam. Att träffa nya människor är ungefär lika lätt för mig, som det är för för en enbent anka att simma i en cirkel. Det går liksom inte att misslyckas...

Ganska direkt efter att jag tagit första vändan förbi baren, så hittade jag mitt mål för kvällen. En söt blond tjej som satt vid bordet bredvid där jag slagit mig ner för att avnjuta min första öl. Hon satt där tillsammans med sin brunhåriga kompis och bara under den tiden jag drack min öl, så hade ett gäng olika killar stannat till vid tjejerna. 

En halvtimme senare, när ölen var slut, så bestämde jag mig för att slaget skulle utkämpas på dansgolvet, då det är där jag har mina ess i rockärmen som jag kan dra fram. Men precis som Uggla, så dansar jag aldrig nykter, utan tog en vända till förbi baren. Denna gång blev det en tequila, utan salt och citron, precis som jag alltid dricker den.

Medan tequilan forsade ut i blodet, så gick jag med bestämda steg ut mot dansgolvet och placerade mig strategiskt precis bredvid de båda tjejerna, fast med ryggen emot. Har fått för mig att man känns mindre lättillgänglig då, vilket tydligen ska vara bra. Tur som jag hade, så kom jag ut på dansgolvet mitt i ett Michael Jackson medley, så det tog inte mer än 3-4 minuter innan de hade tagit kontakt. Något som var ännu mera tur, var att det faktiskt var blondinen som tog kontakt och brunetten stod bredvid i bakgrunden. En position som hon inte trivdes speciellt bra med visade det sig senare under kvällen...

Det tog inte mer än en halvtimme innan vårt dansande gick över till mer intim dans och allt såg ut att gå i lås den här kvällen. Men som så många gånger tidigare, var det självklart något som skulle gå snett den här kvällen också...

Efter ytterligare nån timma, uppblandad med mer tequila, halvporrig dans och ett antal rökpauser, så säger blondinen helt plötsligt att jag ska dansa med brunetten en stund, medan hon ska iväg och fixa något annat. Nästan direkt efter att ha börjat dansa med brunetten, så märker jag att hon har en tungpiercing och påpekar då detta för henne och efter att ha frågat henne hur det känns, så får jag till svar att det känns sexigt och att hon kan visa mig. Helt plötsligt sticker hon in sin tunga i munnen på mig och börjar hångla upp mig. Första tanken blir helt naturligt "Yes, jag kommer att få ligga ikväll!", men den följs ganska tätt av en tanke på blondinen, som var den jag faktiskt ville ha.

Då sätter min överanalyserande hjärna igång och räknar snabbt ut att brunettens attack berodde på att blondinen ville bli av med mig, antingen för att hon hade kille, eller för att hon helt enkelt inte ville ha mig. Hur som helst så blev kvällens nya plan att ligga med brunetten, som uppenbarligen hade samma plan, då hon med jämna mellanrum gned både den ena och den andra kroppsdelen emot mig. Man är ju inte mer än kille?

Mitt i vårt grovhångel, så dyker självklart blondinen upp igen och man ser direkt besvikelsen i hennes ögon över att jag just har hånglat upp hennes kompis. Tydligen så fanns det inte alls någon storslagen plan, utan det var bara min hjärna som än en gång hade lurat mig.

Med några fina kramar och tjusiga ord, lyckades jag till slut hamna på plussidan hos blondinen igen och kvällen slutade med att vi gick hand i hand till hennes stuga, där jag lämnade av henne. Det kändes helt enkelt inte rätt att kyssa henne, efter att ha blivit upphånglad av hennes kompis tidigare under kvällen.

Det moraliska dilemmat är ju ganska uppenbart i det här fallet. Den här gången tänkte jag långsiktigt för att jag tyckte att blondinen faktiskt verkade som en skön tjej, som man faktiskt kan tänka sig att träffa fler gånger, istället för att köra den omedelbara tillfredställelsen att få ha sex med brunetten. Jag fick ju även blondinens telefonnummer, så vi får hoppas att karman hjälper mig den här gången och belönar mig i slutändan.

Den enda sanna glädjen

Jag är en kille på 23 år som är bosatt i Stockholm. Jag är en sjukt spontan kille, som kan testa på det mesta, så länge det känns rätt för stunden. Men när det kommer till tjejer, så blir jag väldigt planerande och analyserande... ja, nästan som en tjej.

Här kommer jag att skriva om de få gånger som mina djävulska planer går i lås, men framför allt om alla gånger de går åt skogen. För som alla vet, är det ju mycket lättare att skratta åt någon än med någon.

Jag önskar er mycket nöje, vilket jag kan lova att jag upplever varje gång det händer något.

RSS 2.0